Alexandra B – 12.10 Petrosani


Fotografie de portret

Always believe that something wonderful is about to happen!!!

Acestea au fost auspiciile sedintei foto cu Alexandra: castigatoare a concursului nostru, apoi, in plus, “castigatoare” a unei zile fantastice, perfecta pentru shooting-ul nostru. Bineinteles, a fost cam emotionata, si putin timida, chiar tematoare la inceput, nestiind la ce sa se astepte de la o sedinta foto. Dar apoi lucrurile si-au intrat in fagasul normal, s-a relaxat, si am inceput sa lucram, printre multe rasete cauzate de povesti si situatii amuzante de moment. Intr-un final, la despartire, printre nerabdarea caracteristica (“abia astept sa vad pozele!!!!!”), am vazut o domnisoara zambitoare, multumita de cum a decurs ziua, increzatoare in calitatile ei puse cum trebuie in valoare. Temerile au disparut, emotia s-a risipit…si a ramas doar o zi memorabila, si o noua prietenie…

Nu fiti speriate, domnisoarelor! de obicei, noi, fotografii, nu muscam!! Un mesaj sau un telefon pentru o intrevedere si prezentarea serviciilor pe care le oferim nu sunt lucruri atat de grele. Curaj!!

This slideshow requires JavaScript.

Ma puteti contacta oricand pentru o sedinta foto de neuitat la:

  bogdanbussiness@gmail.com

sau completand formularul de mai jos:

Keep your eyes and your heart open – beauty is all around you!    

                  You can find me on Facebook and Vimeo

Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea scrisa a acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.
Owners of copyright have the exclusive right to use and copy their works. Copyright owners can also authorize others to use their works. The use or copying of any work without the written permission from the owner of the copyright is a violation of the law number 8/1996 and it’s punishable by law.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s