Diana Giorgiana, Petrosani 13 octombrie


Fotografie de portret Petrosani

Mă binedispun oamenii optimiști și visători. Oamenii frumoși, care au ceva de dăruit și care lasă întotdeauna o urmă permanentă în urma lor. 
Mă impresionează persoanele puternice, a căror forță nu stă neapărat în gesturi ci în gânduri, trăiri sau emoții. Acele persoane sensibile, umile , acele suflete gingașe și mult prea încărcate de probleme , dar care nici un moment nu-și pierd din strălucire și care reușesc întotdeauna să treacă prin focuri și dureri cu capul sus. 
Mă emoționează sufletele care știu ce e iubirea și iertarea și care nu ezită să întindă mâna celor aflați în nevoie. Mă ating poveștile lor de viață, experiențele cumulate, visele spulberate sau din contră cele care s-au împlinit în timp. 
Mă sensibilizează și mă umplu de pace și armonie cei care au întotdeauna un cuvânt de alint, de bunătate, de motivație pentru cei care au nevoie de un semn, oricât de mic ar fi el. Sunt oameni care au puterea să stingă zâmbete și inimi dar sunt și oameni care pot aduce alinare, care pot reda speranță, care pot naște dorințe ascunse. 
Mă ascund de cei care nu reușesc să-ți arate adevărata lor față, de cei care nu cunosc cuvântul – adevăr, de cei care sunt porniți să facă rău cu gândul și cu fapta, de cei a căror lumină este în primejdie să se stingă. 
Mi-i apropii pe cei care știu să dăruiască, să ierte, să împartă, să gândească necondiționat, să iubească, să sprijine, să facă și să gândească lucruri pozitive, să ajute , să consoleze, să motiveze. 
Ei sunt adevărații oameni ai zilelor noastre. Și cum viața este din ce în ce mai grea ei sunt armele potrivite împotriva vremurilor de restriște. Ei sunt îngerii fără aripi ai secolului nostru, doza noastră de energie și motivație, motivul pentru care lumea are sens , culoare și parfum.                                                                                                           Adevarata frumusete a unei femei se ascunde in naturalete, in gingasie. Asa am vazut-o pe Diana astazi, la sedinta foto: linistita, naturala, si plina de gingasie. Scufundati in inima naturii, in mijlocul unei poienite cu branduse, ne-am dat seama ca toamna in sine este un timp al sufletului, al nostalgiei, al introspectiei, mai mult decat un simplu anotimp.

This slideshow requires JavaScript.

Ma puteti contacta oricand pentru o sedinta foto de neuitat la:

  bogdanbussiness@gmail.com

sau completand formularul de mai jos:

Keep your eyes and your heart open – beauty is all around you!    

                  You can find me on Facebook and Vimeo

Toate textele si imaginile aflate pe acest site sunt proprietatea autorului si nu pot fi folosite integral sau partial fara permisiunea scrisa a acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.
Owners of copyright have the exclusive right to use and copy their works. Copyright owners can also authorize others to use their works. The use or copying of any work without the written permission from the owner of the copyright is a violation of the law number 8/1996 and it’s punishable by law.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s