Tabara foto iulie 2015


Tabara foto iulie 2015

Vă invit pe toți cei interesați într-ale fotografiei, pasionați sau începători, între 10 și 12 iulie, la Tabăra foto organizată alături de prietenul fotograf Petrișor Crăciunoiu, pe plaiurile Jiului de Vest|: 3 zile de ture foto în Valea Jiului pe firul Jiului de Vest, unde vom fotografia peisaje de vis cu deschidere panoramică sau văi parcă smulse din povești, împrejmuite de munții Oslea, Valea Cernei, Godeanu și Tulișa.
Vom face ture montane de zi și seară, iar seara proiecții pe tema lucrărilor participanților și tutoriale de prelucrare computerizată a fotografiei de peisaj.
Cazarea se va face în regim privat la Câmpul lui Neag.

Costul taberei este de 250 lei/persoană în care sunt incluse: cazarea, mesele și logistica necesară desfășurării taberei foto.
Locația de bază este la o cabană privată din Câmpul lui Neag.
Programul de desfășurare al taberei:
Vineri 10 iulie – ora 14.00 se va pleca către masivul Oslea, capătul de către Parcul Domogled, unde se va rămâne până la apus cu coordonatorii Petrisor Crăciunoiu și Bogdan Dan. Se va coborî la lanternă după care ne regrupăm la cabană pentru cină si discuții libere pe teme diferite. Stingerea rămâne la alegerea voastră (dacă o mai dăm 🙂 )
Sâmbătă 11 iulie- ora 8.00 mic dejun și pregătire de plecare către stâna Scorota sau Vf.Tulișa în functie de condițiile meteo. Masa va fi în regim de picnic.
-ora 18.00 sosire la cabană pentru cină, discuții pe tema compoziției și tehnicii fotografice inclusiv tutoriale de procesare computerizată a fotografiilor. Stingerea …….. doar dacă e imperios sau musai de necesar smile emoticon
Duminică 12 iulie – ora 8.00 mic dejun și cafeaaaaa!!!!! care e imperios și musai necesară, apoi ne deplasăm pe Valea Mării la cascadele Lazăru. Intoarcerea spre casa în jurul orei 13:00.
Este necesar să aveți echipament de trekking, saci de dormit, lanterne, trepied și o grămadă de voie bună.
Detaliile privind sindrofia le puteți obține la nr. de tel:0766398451 sau 0725613898.
Se va considera loc valid doar în cazul achitării unui avans.
Locurile disponibile sunt:
Cabană: 20 locuri
Campare la cort: 10 corturi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s